Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna Södra FF P8–9

5 juni 2017
18:00

Hällbybrunns IF

Referat: Eskilstuna Södra FF P12 Gul - Hällbybrunns IF

Dags för helgens andra match, vi välkomnar Hällby till Skogsängens IP.       Lite slitna o trötta ben på några killar idag, som gick en tuff match mot Flen igår, men ändå en rätt bra och taggad samling.   Hällby börjar matchen klart bäst, högt tempo och bra passningsspel. Det är dock vi som går upp i en 2-0 ledning, inte direkt rättvist till matchbilden men, det är en sådan dag, då vi sätter våra chanser. Hällby är dock snart hack i häl, utnyttjar att vi är på tok för passiva i vårat försvarsspel. Dom har spelat riktigt bra och målen känns som om de hängde i luften faktiskt.       Vi lyckas lite bättre i andra halvlek att tagga till och vara först i närkamper och på bollen, vi börjar komma igång med vårat spel lite mer, och vinner mer och mer närkamper.  Känns som om att första halvan av matchen är favör Hällby, men att allt vad matchen lider, så tar vi över mer och mer, vår bästa halvlek blir den sista, där orkar våra motståndare inte riktigt, plus att vi har bra utdelning på våra målchanser. Slutresultatet 5-2 kanske är mer än matchbilden visade men, en seger som ändå känns rättvis. Vi kommer ändå inte riktigt upp i nivå, och det finns mycket mer att hämta, så ändå starkt att vinna, och skönt. För vi har gott om förluster där vi gör bra matcher, tom bättre än motståndarna, men har svårt att sätta våra chanser.  Så det är bra jobbat killar. Tack domare och publik, tack Hällby för en bra match!!   Tack för oss! / Dennis o Adde